Botifarra crua artesanal


1 Opinió

La butifarra és un embotit dels més clàssics a Catalunya. La nostra elaboració de la mateixa manté la recepta original de sempre, ajudada amb una manufactura a la manera artesanal i sense conservants ni colorants, la qual cosa li dóna un major sabor i la seguretat de menjar un aliment de primera qualitat.

Nosaltres les elaborem amb diferents picats, llom, cansalada, sempre amb carn de porc de primera qualitat, i les barregem, salpebrant-les, fins a crear una massa homogènia. D'aquí les embotim, sense perdre el fred, i immediatament les mantenim a temperatura en la cambra frigorífica. D'entre moltes d'altres, elaborem una botifarra de bolets i la botifarra dolça de l'Empordà.

Les nostres butifarres són perfectes per cuinar en paella o la brasa, com a plat principal o entrant. Es poden comprar i mantenir en el frigorífic durant dues setmanes.

  • Comparteix:

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.