Canalons de carn


1 Opinió

Presents des de fa més de dos segles en la taula a Catalunya, els canelons de carn són una recepta importada que ha complert ja els 200 aniversaris.

  • Comparteix:
  • Descripció
  • Informació Addicional

Si bé és tradicional veure els canelons de carn, aquest plat va aparèixer a Catalunya de la mà de Giovanni Ardizzi per l'any 1.815. Amb el temps s'ha convertit en una recepta de les típiques d'àvies que sempre vénen de gust.

Als nostres canelons, la carn és de primera qualitat, i el toc de gratinat li dóna el cruixent perfecte per assaborir-los al complet. Prova'ls i repetiràs!

Calories per ració (aprox. 100gr) 151 kcal
Proteïna per ració (aprox. 100gr) 7 g
Carbohidrat per ració (aprox. 100gr) 12 g
Greix per ració (aprox. 100gr) 8,2 g

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.