Fuet artesanal


1 Opinió

Què voleu que us expliqui sobre el fuet artesanal que elaborem aquí a la nostra botiga de Granollers. És espectacular. De gruix d'entre un i dos dits, rodons o més comunament, aplanats, no requereixen una curació perllongada. La seva pell sol ser blanca per la presència de fongs que ajuden a la seva maduració. Està fet de carn magra de porc, cansalada picada i adobada amb pebre negre i sal i embotit en intestí prim de porc. Pot oferir moltes variants de sabor en funció del procés de fermentació que hagi passat i del tipus d'espècies que s'afegeixin. Es pot menjar quan encara és tendre o quan ja és sec. Es pot conservar diversos mesos en un rebost. A Sararols hem aconseguit mantenir el gust del fuet d'abans, a causa del nostre procés d'elaboració artesanal que apliquem en tots els nostres embotits.

  • Comparteix:

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.