Bacallà arrebossat casolà


3 Opinions

El bacallà és un dels productes de peixateria més sol·licitats actualment. La qualitat del mateix i la seva aportació nutricional li confereixen una importància majúscula en la dieta d'avui dia.

  • Comparteix:
  • Descripció
  • Informació Addicional

La recepta del bacallà arrebossat és possiblement una de les receptes més senzilles de la cuina tradicional, si bé l'arrebossat té un truc que fa que el cruixent resulti deliciós.

El bacallà és un peix d'allò més saludable. Com a peix blanc, és ric en proteïnes i baix en greixos, perfecte per a dietes i per al dia a dia. Llest per menjar, podeu gaudir d'ell tot l'any.

Calories per ració (aprox. 100gr) 207 kcal
Proteïna per ració (aprox. 100gr) 10.5 g
Carbohidrat per ració (aprox. 100gr) 15.5 g
Greix per ració (aprox. 100gr) 11,5 g

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.