Trinxat de la Cerdanya casolà


1 Opinió

El trinxat és un plat tradicional, molt típic, d'una de les comarques dels Pirineus catalans anomenada la Cerdanya. D'origen, en un passat difícil en el qual el menjar escassejava, es va convertir en una font d'energia perfecta i en un plat que, amb tota la tradició, ha arribat amb tot el sabor fins als nostres dies.

  • Comparteix:
  • Descripció
  • Informació Addicional

Com la recepta clàssica, utilitzem les fulles de col per cuinar-ho, la qual cosa li aporta aquesta essència aromàtica i saborosa. Mitjançant la utilització de les millors carns, el resultat és un plat sa i energètic perfecte per a èpoques de fred, si bé ho elaborem durant tot l'any.

Calories per ració (aprox.) 441 kcal
Proteïnes per ració (aprox.) 13.1 g
Carbohidrats per ració (aprox.) 58.7 g
Greix per ració (aprox.) 19 g

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.