Bunyols de bacallà casolans


1 Opinió

Els bunyols de bacallà són un plat típic de Setmana Santa, encara que amb nosaltres pots degustar-ho fàcilment tot l'any.

  • Comparteix:
  • Descripció
  • Informació Addicional

Juntament amb les llesques d'ou, els bunyols de bacallà formen part de la cuina tradicional de quaresma des de fa molts anys. Éssent una recepta senzilla aparentment, el sabor que té i la qualitat del peix fan que sigui un plat a repetir.

Si els proves, veuràs que els nostres bunyols estan cruixents i daurats, replets de sabor amb un bacallà de gran qualitat.

Calories per ració (aprox. 100gr) 156 kcal
Proteïna per ració (aprox. 100gr) 3.7 g
Carbohidrat per ració (aprox. 100gr) 10.5 g
Greix per ració (aprox. 100gr) 11 g

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.