Espinacs a la catalana casolans


1 Opinió

Els espinacs a la catalana és un dels plats tradicionals catalans més antics que es conserven, no només com a menjar sinó com a qualitat de sabor.

  • Comparteix:
  • Descripció
  • Informació Addicional

Les primeres receptes dels espinacs a la catalana daten de l'Edat Mitjana, on van aparèixer per primera vegada en els primers receptaris. El seu toc especial és l'elaboració mitjançant panses i pinyons que, sent ingredients agredolços, li donen un gust especial i una aportació perfecta d'un plat molt saludable.

Calories per ració (aprox. 100gr) 134 kcal
Proteïna per ració (aprox. 100gr) 2.97 g
Carbohidrat per ració (aprox. 100gr) 5.09 g
Greix per ració (aprox. 100gr) 10.7 g

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.