Sararols forma part d'aquells establiments en els quals el temps, la qualitat i el bon fer donen la tradició d'un establiment amb solera.

La nostra casa, fundada l'any 1.912, és una dels pocs negocis familiars que han mantingut la qualitat, les bases i la tradició de les tècniques per poder oferir als nostres clients productes amb el sabor i els principis tan intactes com el primer dia.

Una de les grans raons per les quals destaquem és, sens dubte, l'elaboració pròpia i artesanal, sense conservants ni colorants, de tots els nostres productes (més informació aquí).

El nostre objectiu és que en els temps actuals l'artesania i la tradició s'uneixin de cara i al costat de les noves tecnologies, mantenint la qualitat de sempre sota les mateixes premisses que ens han marcat des del principi: productes de qualitat, creació pròpia i clients satisfets.

Finalment ens agradaria remarcar que som la tercera generació treballant a Sararols i esperem que n'hi hagi una quarta !


Embotits cuits

Gran varietat d'embotits

Carn fresca

Sense conservants ni colorants

Formatges

De diferents curacions i sabors

Patès, pernils i curats

Pernils i especialitats

Embotits curats

Sobrassada, botifarra,...

Varietat de vins

Blancs, negres, de la zona

Sararols des de dins

La nostra casa, a la teva disposició

Carn d'alta qualitat

Preparada i seleccionada amb professionalitat