Xoriç fresc artesanal


1 Opinió

El xoriço és un producte dels més clàssics de la nostra cuina del dia a dia. A la planxa, fregit, com a acompanyament per als guisats o simplement tallat com a tapa, és un aliment dels més usats i consumits del món dels embotits.

Per a la seva elaboració, a Sararols hem seguit la tradició que hem après de generació en generació, de forma artesanal i sense afegits com conservants o colorants, i en aquest cas sense lactosa ni gluten.

Per a la seva elaboració utilitzem les parts més nobles de la carn del porc. Ben triades, elaborem un picat que s'adoba amb pebre vermell (dolç o picant), sal i diverses espècies, fins a aconseguir el seu sabor clàssic. Embutim la massa en budells naturals i el deixem assecar de manera homogènia. La qualitat del producte i el seu sabor ens permet estar segurs que conforma un producte que, amb tota seguretat, repetiran.

  • Comparteix:

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.